Itself Tools
itselftools
Tés Speaker

Tés Speaker

Situs ieu mangrupikeun tés spiker anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun mariksa upami spiker anjeun berpungsi sareng milarian solusi pikeun ngalereskeun masalah.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kumaha ngagunakeun tés spiker ieu?

  1. Pencét tombol di luhur pikeun ngamimitian uji spiker.
  2. Upami tés spiker suksés, éta hartosna spiker anjeun jalan. Dina hal ieu, upami Anjeun gaduh masalah spiker dina aplikasi husus, meureun aya masalah sareng setelan aplikasi. Milarian solusi di handap pikeun ngalereskeun spiker anjeun sareng aplikasi anu béda sapertos Whatsapp, Messenger sareng seueur deui.
  3. Upami tés gagal, éta sigana hartosna spiker anjeun henteu jalan. Dina hal ieu, di handap anjeun bakal mendakan solusi pikeun ngalereskeun masalah spéker khusus pikeun alat anjeun.

Manggihan solusi pikeun ngalereskeun masalah speaker

Pilih aplikasi sareng/atawa alat

Fitur gambar bagian

Fitur

Taya instalasi software

Panguji spiker ieu mangrupikeun aplikasi online anu lengkep dumasar kana browser wéb anjeun, henteu peryogi pamasangan parangkat lunak.

Bébas ngagunakeun

Aplikasi wéb uji spiker ieu gratis kanggo dianggo tanpa pendaptaran.

Berbasis wéb

Uji spiker tiasa dilaksanakeun dina alat naon waé anu gaduh browser wéb.

tips

Anjeun hoyong nguji webcam anjeun? Coba tés webcam ieu pikeun pariksa naha webcam anjeun berpungsi sareng milarian solusi pikeun ngalereskeunana.

Naha anjeun gaduh masalah sareng mic anjeun? Sakali deui, kami ngagaduhan aplikasi wéb anu sampurna pikeun anjeun. Coba tés mic populér ieu pikeun nguji sareng ngalereskeun mikropon anjeun.

Gambar bagian aplikasi wéb