Itself Tools
itselftools
Ndandani masalah Google Duo speaker ing Windows

Ndandani Masalah Google Duo Speaker Ing Windows

Situs iki minangka tes speaker sing gampang digunakake sing ngidini sampeyan mriksa manawa speaker sampeyan bisa digunakake lan nemokake solusi kanggo ndandani masalah kasebut.

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Kepiye cara nyoba speaker lan ndandani masalah ing Google Duo kanggo Windows?

  1. Klik tombol ing ndhuwur kanggo miwiti tes speaker.
  2. Yen tes speaker kasil, tegese speaker sampeyan bisa digunakake. Ing kasus iki, yen sampeyan duwe masalah speaker ing aplikasi tartamtu, mbokmenawa ana masalah karo setelan aplikasi. Temokake solusi ing ngisor iki kanggo ndandani speaker nganggo macem-macem aplikasi kayata Whatsapp, Messenger lan liya-liyane.
  3. Yen tes gagal, bisa uga tegese speaker sampeyan ora bisa digunakake. Ing kasus iki, ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake solusi kanggo ndandani masalah speaker khusus kanggo piranti sampeyan.

Golek solusi kanggo ndandani masalah speaker

Pilih aplikasi lan/utawa piranti

Gambar bagean fitur

Fitur

Ora ana instalasi piranti lunak

Tester speaker iki minangka aplikasi online sing adhedhasar kabeh browser web, ora mbutuhake instalasi piranti lunak.

Gratis kanggo nggunakake

Aplikasi web testing speaker iki gratis kanggo digunakake tanpa registrasi.

Web-based

Pengujian speaker bisa ditindakake ing piranti apa wae sing duwe browser web.

Tips

Sampeyan pengin nyoba webcam sampeyan? Coba test webcam iki kanggo mriksa apa webcam sampeyan bisa digunakake lan golek solusi kanggo ndandani.

Apa sampeyan duwe masalah karo mic? Maneh, kita duwe aplikasi web sing sampurna kanggo sampeyan. Coba tes mic populer iki kanggo nyoba lan ndandani mikropon sampeyan.

Gambar bagean aplikasi web