logo itself tools
itself
tools
Ndandani masalah Viber speaker ing iPhone

Ndandani Masalah Viber Speaker Ing IPhone

Tes speaker kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju


Pambuka alat online Tes Speaker

Speaker Speaker ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba speker kanthi langsung ing browser. Iki uga menehi instruksi cara ndandani speaker ing akeh aplikasi telpon swara lan video lan ing akeh piranti.

Ana akeh sebab kenapa speaker sampeyan bisa uga ora aktif. Sampeyan bisa uga duwe masalah speaker yen aplikasi sing nggunakake speaker ora disetel kanthi bener. Utawa speaker bisa uga ora fungsi ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Tes Speaker ngidini sampeyan nyoba nyoba yen speaker sampeyan bisa dideteksi lan bisa digunakake kanthi bener ing piranti sampeyan. Supaya sampeyan bisa ngatasi manawa masalah speaker sampeyan saka piranti sampeyan dhewe utawa karo aplikasi sing nggunakake speaker. Salah siji cara, kita duwe instruksi cara kanggo ngatasi masalah speaker sampeyan.

Sawise miwiti tes, priksa manawa level swara sampeyan cukup dhuwur. Sampeyan kudu ngrungokake musik saka speaker standar. Sampeyan uga bakal nemokake menu molor sing ngidini sampeyan milih pamicara liyane (yen kasedhiya ing piranti). Dadi, sampeyan bisa nyoba kabeh speaker ing piranti. Yen sampeyan ora bisa ngrungokake swara, priksa pandhuan khusus kanggo piranti lan aplikasi sampeyan.

Privasi dilindhungi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.

Pilih aplikasi lan piranti kanggo nemokake instruksi khusus kanggo ngatasi masalah speaker