Itself Tools
itselftools
Rregulloni problemet e altoparlantëve Skype në Android

Rregulloni Problemet E Altoparlantëve Skype Në Android

Ky sajt është një test i lehtë për t'u përdorur i altoparlantëve që ju lejon të kontrolloni nëse altoparlanti juaj po funksionon dhe të gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të testoni altoparlantin tuaj dhe të rregulloni problemet në Skype për Android?

  1. Klikoni butonin e mësipërm për të filluar testin e altoparlantit.
  2. Nëse testi i altoparlantit është i suksesshëm, do të thotë që altoparlanti juaj po funksionon. Në këtë rast, nëse keni probleme me altoparlantin në një aplikacion specifik, me siguri ka probleme me cilësimet e aplikacionit. Gjeni më poshtë zgjidhjet për të rregulluar altoparlantin tuaj me aplikacione të ndryshme si Whatsapp, Messenger dhe shumë të tjera.
  3. Nëse testi dështon, ka të ngjarë të thotë që altoparlanti juaj nuk po funksionon. Në këtë rast, më poshtë do të gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet e altoparlantëve specifike për pajisjen tuaj.

Gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet e altoparlantëve

Zgjidhni një aplikacion dhe/ose një pajisje

Këshilla

Dëshironi të provoni kamerën tuaj të internetit? Provoni këtë test të kamerës së internetit për të kontrolluar nëse kamera juaj e internetit po funksionon dhe gjeni zgjidhje për ta rregulluar atë.

Keni probleme me mikrofonin tuaj? Përsëri, ne kemi aplikacionin e përsosur të uebit për ju. Provoni ky test i njohur i mikrofonit për të testuar dhe rregulluar mikrofonin tuaj.

Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky testues i altoparlantëve është një aplikacion online i bazuar tërësisht në shfletuesin tuaj të internetit, nuk kërkon instalim softueri.

E lirë për t'u përdorur

Ky aplikacion ueb testimi i altoparlantëve është plotësisht i lirë për t'u përdorur pa asnjë regjistrim.

i bazuar në ueb

Testimi i altoparlantëve mund të bëhet në çdo pajisje që ka një shfletues ueb.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb