Logoja e itself tools
itself
tools
Rregulloni problemet e altoparlantëve Viber në Android

Rregulloni Problemet E Altoparlantëve Viber Në Android

Testojeni altoparlantin tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar

Për të përdorur këtë mjet, duhet të pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë.

jam dakord


Hyrje në mjetin Test I Altoparlantit në internet

Altoparlanti Test ju lejon të provoni altoparlantin tuaj në internet, direkt në shfletuesin tuaj. Ai gjithashtu ofron udhëzime se si ta rregulloni altoparlantin tuaj në shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video dhe në shumë pajisje.

Ka shumë arsye pse altoparlanti juaj mund të mos jetë duke punuar. Mund të keni probleme me altoparlantët nëse aplikacioni që përdor altoparlantin nuk është vendosur si duhet. Ose altoparlanti mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Altoparlanti Test ju lejon të provoni nëse altoparlanti juaj zbulohet dhe funksionon si duhet në pajisjen tuaj. Kështu që mund të mësoni nëse problemet e altoparlantit tuaj vijnë nga vetë pajisja juaj ose nga aplikacioni duke përdorur altoparlantin. Sido që të jetë, ne kemi udhëzime se si të rregullojmë problemet e altoparlantëve tuaj.

Pas fillimit të provës, sigurohuni që niveli i zërit tuaj të jetë mjaft i lartë. Ju duhet të dëgjoni muzikë nga altoparlanti juaj i paracaktuar. Do të gjeni gjithashtu një menu zbritëse që ju lejon të zgjidhni altoparlantë të tjerë (nëse disa janë të disponueshëm në pajisjen tuaj). Kështu që, mund të provoni të gjithë altoparlantët në pajisjen tuaj. Nëse nuk mund të dëgjoni ndonjë tingull, shikoni udhëzimet specifike për pajisjen dhe aplikacionin tuaj.

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.

Zgjidhni një aplikacion dhe një pajisje për të gjetur udhëzime specifike për të rregulluar problemet e altoparlantit tuaj